Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlata vrijedan
Povratak na članak

Krave ‘francuskinje’ pod videonadzorom, mobitelima prate što se događa u štali

Tko hoće raditi i danas može živjeti od poljoprivrede...

Komentari 4

RD
robert.dujmovic73
20:23 12.12.2019.

Da li ima kakav poticaj a da ja sjedim u Zagrebu i divim se ljepotama Like?

VL
PR
prajdali100
09:08 04.06.2018.

Marina, naravno da se može itekako dobro živjeti i od poljoprivrede i od stočarstva.Ali Hrvatine neće da rade ! Samo kmeče i kukaju, za sve im je kriva država.Najbolje im je otići u Germaniju i prati guzice debelim švabama.

VL
Avatar Darijus
Darijus
10:18 04.06.2018.

Da! Moze se i sad zivjeti od poljoprivrede, pod uvjetom da postoji volja za rad, da se ima neki, pocetni kapital i zemljiste ali i jos nesto. Da vecina, a ne samo manjina, moze dobivati poticaje bilo od EU biloo od drzave, povrate investicija, kredite za daljnje investicije pod povoljnim uvjetima, da im poreznici i kojekakvi drzavni inspektori poljoprivrednicima ne vade mast i kaznjavaju za svaku sitnicu,,,, da drzava malo smanji poreze i pdv, barem na kupnju poljomehanizacije, sjemena, stocne hrane, sredstava za zastitu bilja i zivotinja,,,,da domaci trgovci malo manje uvoze hranu koja pamti bivsu nam drzavu jugovinu, a vise otkupljuju od domacih ljudi,,,,,,,U suprotnom?? "Moze se i sad zivjeti od poljoprivrede," je samo lijepa parola, a mjesta gdje se moze zivjeti od poljoprivrede, bit ce svugdje, samo NE u Hrvatskoj. Ipak Juri i njegovoj familiji zelim svako dobro i uspjeh. Da se sire i opstanu, te ih ne udave poreznici, inspektori i banke,,,, i naravno prirodno-bioloske nedace.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.