Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NAJGORE MI JE UJUTRO'
Povratak na članak

Ante Zavadlav: Bojim se za Filipa

Tjedan dana prije trostrukog ubojstva, Filip se pomirio s ocem nakon dugih sedam godina

Komentari 3

MA
Malenkost
07:13 20.01.2020.

U ovom slucaju je jasno da se jedna psihoza susrela sa kriminalom iz drogaske scene. Zavrsetak je strasan ali mnogi sad ponovno vide veliku krivicu kod drzave, sto, gleda li se sveukupno, nije slucaj, mada je HR Drzavica itekako potrebna "resetiranja" na svim nivoima. Ponovno se vidi jasno da je prepoznavanje psihoze za obitelj i rod pretezak zadatak te nemoguc za "vjerske" djelatnike-Svore ili Svecenike, koji su i sami blizu tog stanja. Ovakvi slucajevi se dnevno dogadaju svugdje u svijetu. Izvjestaci se stavljaju u red senzaciskih zednih bakica sirom HR. Steta, jer ipak bi se moglo ponadati da bi razum pobijedio te zavrsilo sa hajkom preko redaka te se postavilo cak i vaznije pitanje: kakve mjere prevencije su moguce, tko je i gdje zakazao? koje su pouke i poruke za sve, narocito drustvo. Prekinuti treba ovu hajku jednog psihopata. Psihoze su ucestalije nego to laici misle. Prevencija i prepoznavanje pomazu samom Psihoticaru ali jos vise i drustvu. Davno je u HR ludost pobjedila razum, na svim nivoima i medijama. HR tone prema debilitetu.

VL
SX
sudbina x
17:20 19.01.2020.

Da li netko zna što mu je to na kapi...?

VL
21
215794
16:12 19.01.2020.

Ovaj mldaic trebao bi biti oslobodjen ti dileri narkomani kamatari to je dno dna koji ugrozavaju normalne tokove zivljenja suosjecam s rodbinom poginulih ali mislim da su to oni i ocekivali! sloboda filipu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.