Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA ANALIZA

'Tjeraju nas iz države ili da mijenjamo zanimanje': Novinar iz Rusije za Večernji otkriva pozadinu izbora

18.09.2021.
u 18:57

Glas za Putina je glas za rat s Ukrajinom, ali iako mu rejting pada, sve i da su izbori pošteni, on bi svejedno pobijedio.

Komentara 31

DU
Deleted user
20:32 18.09.2021.

Sorosevi sendvicari aktivni danas. Prvo - Rusija nije Srbija. Drugo - pogledajte malo statistiku. Po svim mjerilima nakon 20 godina Putina Rusija i Rusi stoje znacajno bolje nego pod onom pijandurom Jelcinom kojeg je "Zapad" toliko obozavao. Od rasta GDPa do kvalitete zivota do duzine zivota, od jacine vojske do demografije. U isto vrijeme Zapad pada ekonomski, demografski, vojno. Forsiraju se dekkadentne ideologije poput gay pokreta, feminizma, multikulturalizma. Tzv. "demokracija" je zapravo postala prikrivena oligarhija, sloboda govora se ogranicava do krajnjih granica a u toku je i velika zamjena stanovnistva za koju nitko nije glasao - milioni migranata zamjenjuju domace stanovnistvo. Putin mozda ima autokratskih tendencija ali prosvjetljeni autokrat je 100 puta bolji nego ova lazna nadri-"demokracija" kontrolirana od judeomasonskih elita. Zato sve vise ljudi uopce ni ne glasa. Pametnom dosta.

MX
Mister X
22:30 18.09.2021.

Glas za Putina je glas za rat s Ukrajinom, ? !? Kakv zašto i zbog čega . ali iako mu rejting pada, sve i da su izbori pošteni, on bi svejedno pobijedio. Zna pamedtan je , Nitko se nije našalio da se upita za rejting . Kad je Merkelica pozvala uvela 1.6 miliona izbjeglica muslimana islamista u Njemačku prije par godina opla produženje mandata vladavine&diktaure od šubanove 4 godinekancelarenja !!! Tako dugo kao Pjutin isto -

FR
francekmali
21:00 18.09.2021.

Naravno da Putin nije Blažena Djevica Marija,ali u 20 godina Rusija postala najveći svjetski izvoznik žitarica,a zapad mu uveo sankcije na uvoz poljoprivrednih proizvoda,a sada će Rusi za svega par godina izvoziti ogromne količine mesa i mlijeka na zapad i u Kinu,napravljeni ogromni plinovodi sibirska snaga za Kinu i Sjeverni tok 2 za Njemačku i južni tok kroz Tursku,čitali ste o plovećim nuklearkama i najjačim atomskim ledolomcima na svijetu,nove generacije nuklearki,,a mi u RH u isto. vrijeme sa poljoprivredom u slobodnom padu,jedva u 50 godina napravili 12,5 km pruge,i to stranci iz EU novca i Pelješki most isto EU novcem opet napravili Kinezi !! SRAMOTA,A VI BI PLJUVALI PO VLADEKU I PRIČALI O DEMOKRACIJI ???KOJI BEDAKI !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?