Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DETALJI POGIBIJE U SISKU

Tjednima pomagao u Banovini: Rezao armature šipke bušilicom pa se zid srušio na njega

U Sisku poginuo muškarac tijekom radova na kući
Foto: Edina Zuko/PIXSELL
1/3
20.01.2021.
u 20:15

Policija će o ovom događaju dostaviti izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku

Danas, oko 12.30 sati, u Bitoljskoj ulici u Sisku, došlo je do smrtnog stradavanja 34-godišnjeg muškarca.

Obavljenim očevidom te prikupljenim saznanjima utvrđeno je da je 34-godišnjak zajedno s 40-godišnjakom, a po prethodnom dogovoru s poznanikom, radio na uklanjanju dijela zida nedovršene i derutne kuće koji je prijetio da će se srušiti na susjednu kuću u slučaju novog potresa.

Za vrijeme radova 34-godišnjak je s električnom brusilicom rezao armaturne šipke ispod nosivog betonskog T profila i pregradnog zida te se dio zida srušio na njega zbog čega je na mjestu preminuo. Policija će o ovom događaju dostaviti izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku.  

Kako doznajemo, poginuo je Kristijan Dobrinić iz sisačkog Galdova koji je već tjednima sudjelovao u uklanjanju oštećenja s krovova i kuća.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
23:03 20.01.2021.

I spravite naslov! Nije bušilica nego brusilica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije