Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedni pregled

Iblerovim trgom još odjekuje smijeh. Bernardić je bolji i od Vulina

Davor Bernardić
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
10.02.2018.
u 08:37

Svašta stane u ljudski život, ali u ormaru uspomena Ljube Ćesića Rojsa, poprilična je gužva

SUBOTA, 3.2.

Vijest o lovi koju će u Domovini naplatiti i naplatiti savjetnici Ante Ramljaka, poput prerijskog požara proširila se dijasporom. Stampedo povratnika zakrčio je aerodrome. Putuju i brodom. I automobilima. Stopiraju. Svi žele nazad u Hrvatsku, gdje je u samo jednom tjednu moguće zaraditi 243.000 tjedno. Ante je skroman, radišan čovjek. Iako je još u studenom prošle godine najavio da će na savjetnike potrošiti 59 milijuna eura, nitko ga nije ozbiljno shvatio. Eto im sada!

NEDJELJA, 4.2.

Nutricionisti kažu da je u vrijeme nedjeljnog ručka, najbolje pričati i mogućem ratu, razaranju i ubijanju. Zna to i bošnjački član predsjedništva BiH Bakir Izetbegović. Nutricionist Bakir, najavio je u Nu2 da Hrvati treći entitet u zemlji koju je njegov babo Alija, kako kaže, u amanet ostavio turskom sultanu Erdoganu, mogu dobiti samo ratom. Usput je najavio još jednu nutricionističku informaciju. Nema ništa od promjene izbornog zakona. Bit će da ne da Visoka porta...

PONEDJELJAK, 5.2.

Svašta stane u ljudski život, ali u ormaru uspomena Ljube Ćesića Rojsa, poprilična je gužva. Vozač “pruge” Posušje via Deutschland i šverc rakije i bijele tehnike u duplom dnu za prtljagu. Povijesna vožnja na Plitvice. Metak u kalašu, koji mu je spasio glavu. Oranje i kopanje sa 66. pukovnijom. Generalski čin. Gradnja, pa rušenje kuće pod Sljemenom. Oratorski biseri u Saboru u bezvremenski hit “Tko je jamio, jamio je.” I na kraju, ukrašavanje jaja u staračkom domu zbog manjih problema sa zakonom. I još nije kraj!

UTORAK, 6.2.

Teško je impresionirati birokrate u Bruxellesu. Pogotovo prevoditelje. Ali, kada su čuli Plenkijevu multilingvalnu parlatinu na engleskom, francuskom, talijanskom i njemačkom, nisu mogli ostati hladni. Prevoditelji su ga iznijeli na rukama, a labilnije među njima, navodno su čupali kosu i histerično vikali Plen-ki, Plen-ki! Dok Plenki parla u Belgiji, u Splitu puk ni na jednom jeziku ne može shvatiti zašto se u gradu danima osjeća smrad s Karepovca. Neke su stvari neobjašnjive.

SRIJEDA, 7.2.

Ne znamo gdje je Plenki učio engleski, ali kod profesorice s Pantovčaka sigurno nije. Izgleda da je puno ljut na nju, jer mu u kazneni prostor dovlači najdražeg neprijatelja Acu. Kaže da Aca prvo mora platiti ratnu odštetu. Aca je poručio da je “iznenadjen i uvredjen” i da je Hrvatskoj bolje da šuti. A bilo bi dobro da Srbija plati barem pola ratne odštete. Moramo od nečega platiti Antine savjetnike.

ČETVRTAK, 8.2.

Izgleda da je komandanta Srbije Acu ipak pogodio Plenkijev ekspoze, pa je odlučio malo relaksirati situaciju, pustivši s lanca poznatog stand up komičara i ministra obmane Vulina. Jedno ga vrijeme nije bilo i baš je falio. Zato je sada, kada je Vožd usmjerio reflektore prema njemu, zasjao i oduševio kao nikada. Kaže Vulin da će Vožda u Zagrebu dočekati ustaše na trgovima i da će pokušati atentat kao u Srebrenici. Nismo se ovako nasmijali od Vučićevog stand up nastupa u Glini 1995.

PETAK, 9.2.

Normalno, nije trebalo dugo čekati. Čim se na sceni ponovo pojavio stand up komičar Vulin, regionalna scena je eksplodirala. Snažan odgovor stiže sa zagrebačke scene. Poznati stand up performer i satiričar Davor Bernardić, nastupio je pred odabranom publikom na sjednici Predsjedništva SDP-a. Tamo se opravdavao za raniji nastup u društvu Bandića, zbog čije kampanja sada prijeti gašenje partije. Kaže Bero da je tamo otišao kako bi riješio problem ovrhe. Iblerovim trgom još odjekuje smijeh. Bolji je i od Vulina.

Pogledajte i galeriju - Račan je SDP doveo na vlast, no njegov rezultat nije bio ni blizu Milanovićevom:

Davor Bernardić
1/10

Komentara 32

AB
Abendblatt
09:25 10.02.2018.

Bernardic bi bio uspjesniji u Kerempuhu.

Avatar Becarina
Becarina
18:53 10.02.2018.

Milan Bandic : Bernardicu gdje su pare? Ha ha ha...

BA
balance
09:30 10.02.2018.

E ovo je Frljiću zahebancija!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije