Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lady od Glen Affrica

Titulu bi trebala dobiti i Pippa - evo zašto i kako

Pippa Middleton
Foto: Frank May/DPA/PIXSELL
Autori: Hina, Vecernji list
14.06.2018.
u 19:25

Pippa bi titulu trebala dobiti na drugačiji način od svoje sestre, i to ne tako skoro

Princ Harry i Meghan Markle nedavnim su vjenčanjem od kraljice dobili službene titule - vojvoda i vojvotkinja od Sussexa. Na isti način titule su dobili i Harryjev brat William i njegova izabranica Kate Middleton, koji su postali vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea. A titulu bi trebala dobiti i Kateina sestra Pippa Middleton - ali na potpuno drugačiji način, i u ne tako bliskoj budućnosti.

Naime, Pippin suprug James Matthews sin je Davida Matthewsa, biznismena koji od 2008. godine posjeduje imanje Glen Affric u Škotskom visočju, zahvaljujući čemu nosi titulu Lord od Glen Affrica. Kad David umre, imanje kao i titulu naslijedit će James kao najstariji sin, a Pippa će postati - lady od Glen Affrica. No s obzirom na to da obitelj nije službeno dio britanske aristokracije koju čine vojvode, markizi i baroni, javnost je neće tako zvati. 

Pippa Middleton
1/21

David Matthews inače se nedavno našao u središtu skandala - u ožujku je u Francuskoj optužen za silovanje maloljetne osobe, što on niječe. Prijava je podnesena lani, a slučaj se navodno dogodio tijekom 1998. i 1999. godine. 

Pippa Middleton je diplomirala englesku književnost na Sveučilištu u Edinburgh. Bila je zaposlena na pola radnog vremena u obiteljskoj tvrtki, a 2012. izdala je knjigu pod nazivom "Celebrate: A Year of Festivities for Family and Friends", iz čijeg se naslova može zaključiti da je posvećena organizaciji slavlja za obitelj i prijatelje. Za to je dobila oko 400.000 funta.

Pippa Middleton
1/14

Komentara 2

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
20:39 14.06.2018.

Ma ako su na vjenčanju sestre Kate svi a tako i mediji pričali danima o Pipinoj zadnjici kao nešto " naj " zaslužila je titulu !

DO
dotoresa
19:36 14.06.2018.

Pipa od špine. Pipa od britanske gluposti. Pipa sračka. Večernjak od reptilijanaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije