Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poginuli na pagu

Tisuće ljudi ispratile su mlade Povljance na vječni počinak

pag, sprovod (1)
Foto: Željko Mršić/PIXSELL
1/6
27.04.2010.
u 15:57

Bijele lijesove s troje mladih istodobno su iz njihovih kuća ponijeli njihovi prijatelji, a na čelu svake kolone bio je "par mladenaca", njihovih prijatelja koji su bili odjeveni u svadbena odijela i vjenčanice.

Martinu Škoda (19), Antu Pogorilića (21) i Marina Orlića (24) na vječni počinak danas je ispratilo više tisuća Pažana, ali i drugih stanovnika Zadarske i Ličko-senjske županije. Troje mladih poginulo je u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila na otoku Pagu u nedjelju oko 2.30 sati.

Duga povorka boli tiho je koračala iz tri kuće žalosti u kojima su poginuli proveli svoje zadnje trenutke.

Bijele lijesove s troje mladih istodobno su iz njihovih kuća ponijeli njihovi prijatelji, a na čelu svake kolone bio je "par mladenaca", njihovih prijatelja koji su bili odjeveni u svadbena odijela i vjenčanice. Sve djevojke odjevene su u bijelo, a povljanski mladići u znak pijeteta imaju u rukama bijele ruže.

Sveta misa zadušnica održana je u povljanskoj crkvi svetog Jurja, a misu su predvodila tri župnika s otoka Paga, iz Povljane, Paga i Novalje. Od mladih Povljanaca osim mnogobrojnih prijatelja i rodbine oprostio se cijeli vrh PU zadarske, kao i članovi vatrogasnih društava iz Zadarske, Šibensko-kninske i Ličko-senjske županije. Poginuli 24-godišnji Marin Orlić bio je član DVD-a Povljana i nedavno je sudjelovao u gradnji spomen-križa poginulim vatrogascima na Kornatima.

Ključne riječi

Komentara 12

BO
bonsai
21:12 27.04.2010.

bla bla bla ,,,,bla bla .....istina je samo jedna , danas su mladi neodgovorni , i vozači koji voze pod utjecajem alkohola ,tableta i trave i svi ostali koji sjedaju u isti auto .ovo neče nikome biti pouka jer jeje nesreča bilo na tisuče pa se i dalje dešavaju .dok se ne budu stavljali mega plakati sa raskomadanim tjelima i uništenim automobilima svakih 5 km kraj prometnica kako bi barem malo probudilo svjest nekih vozača nema od toga ništa . do 25 bi vozači smjeli voziti samo sa 0.0 promila , u slučaju prvoga najmanjega prekršaja oduzeti im auto na 2 godine . nemamo što žaliti ove ljude , sami krojimo vlastitu sudbinu .

OB
-obrisani-
16:56 27.04.2010.

Bilo bi jako dobro kad bi netko iz ovg nešto naučio!

SN
s@nj@
08:37 28.04.2010.

sučut obiteljima poginulih, i dečku koji je vozio da mu Bog dragi pomogne poslije svega, najjaći su mi ovi koji ga osuđuju mogu mislit kakvi su to likovi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije