Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Tinejdžerka završila u komi nakon operacije povećanja grudi

knjige znanje
Foto: Branka Primorac
1/2
21.08.2013.
u 14:01

Linda Perez (18) iz Miamija nikad se nije probudila iz anestezije koju joj je dao bivši zatvorenik

Mlada Amerikanka bori se za život nakon što je ostala u komi tijekom operacije povećanja grudi, piše CBS Miami. Trebao je to biti rutinski jednosatni kirurški zahvat, no Linda Perez (18) iz Miamija nikad se nije probudila iz anestezije.

Liječnici su njezinoj obitelji rekli kako je Lindi srce stalo tijekom operacije te da je bila praktički mrtva kada je prebačena u bolnicu. Njezin otac Fernando rekao je da je Linda bila zdrava djevojka kada je otišla u kliniku, a sada je "biljka".

Kirurg koji je operirao Lindu Perez, Jacob Friedman, nema dozvolu za rad odbora za plastičnu kirurgiju, dok Mario Diaz, anesteziolog koji je sudjelovao u operaciji, ima kriminalnu prošlost. Naime, 2006. godine osuđen je na godinu i pol u federalnom zatvoru jer je ilegalno dao 70.000 doza analgetika bez potrebe. Diazu je zbog toga na šest mjeseci bila suspendirana medicinska dozvola.

>> Ovisnica o operacijama: Nakon 59 zahvata zadovoljna samo nosom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije