Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strašan zločin

Tinejdžerica majci poslala prijeteći e-mail pa je izbola čak 79 puta

nož,knife
Duško Jaramaz/PIXSELL
05.09.2013.
u 08:22

Isabella Yun-Mi Guzman privedena je 28. kolovoza, a njezin očuh tvrdi kako su se majka i kći često svađale te da je djevojka u posljednje vrijeme postala nasilna.

Tinejdžerica iz Colorada (18) ubila je vlastitu majku (47) u kupaonici njihove obiteljske kuće u Aurori. Izbola ju je nožem u lice i vrat čak 79 puta.

Isabella Yun-Mi Guzman privedena je 28. kolovoza, a njezin očuh tvrdi kako su se majka i kći često svađale te da je djevojka u posljednje vrijeme postala nasilna. Na dan ubojstva majci je navodno poslala prijeteći e-mail, u kojem je napisala da će "skupo platiti za sve što je napravila", javlja CNN.

Majka je nakon toga pozvala policiju, no policijski su službenici utvrdili da je riječ o obiteljskim razmiricama te su napustili kuću. Djevojka je otišla u sobu, gdje se odmarala dok joj se majka nije vratila s posla oko 21.30 sati. Djevojčin očuh otišao je istuširati se kada je začuo udarce i svoju suprugu kako doziva njegovo ime. Kada je pokušao ući u kupaonicu, gdje su nalazile njegova supruga i Isabella, djevojka je s druge strana podupirala vrata leđima kako ne bi mogao ući. Njezin se očuh zatim spustio niz stepenice, nazvao 911 i rekao kako ispod vrata od kupaonice vidi krv... Kada se nakon poziva vratio do kupaonice, djevojka je stajala pred vratima s nožem u ruci, a njegova je žena ležala na podu sva u krvi.

Djevojka je privedena na parkiralištu u blizini policijske postaje u Aurori. Nalazi se u pritvoru, a odbijen joj je zahtjev za jamčevinom.

>>Susjeda zatukao letvom nakon svađe zbog novca?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije