Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj potrage: Angažirano tristotinjak ljudi, a našao ga gljivar

Tinejdžer (17) koji se oprostio na Facebooku nađen obješen u šumi

potraga
M. Mrkonjić/Pixsell, arhiva
29.11.2009.
u 13:07

Mladićev je leš pronašao Marko Jakić koji je u šumskom predjelu Bok tražio gljive. U prvi mah nije ni shvatio da je mrtav pa ga je i pozdravio...

U 11.52 sati obustavljena je potraga za 17-godišnjakom koji je pronađen obješen u šumarku na pašnjaku 200 metara od pruge Zagreb - Vinkovci. Sumnja se na samoubojstvo vješanjem, a obdukcija će se obaviti u ponedjeljak kada će biti rasvijetljene sve okolnosti u vezi s ovim događajem - rekao je Mato Kirchbauer, voditelj smjene OKC PU vukovarsko-srijemske, i time službeno objavio kako je obješeni mladić I. C. (17) iz Starih Mikanovaca, za kojim su pripadnici policije sa psom, HGSS-a i lovci tragali od petka prijepodne kada je prijavljen nestanak.

On je večer prije na Facebooku objavio oproštajno pismo iz kojega se moglo naslutiti što namjerava, ali su svi mislili kako će se ipak sve sretno završiti.

>>Oproštajno pismo na Facebooku: Meni je došao kraj

Iz daljine mislio da je živ
Mrtvog je mladića pronašao oko 11.30 Marko Jakić koji je u šumskom predjelu Bok tražio gljive. U prvi mah nije ni shvatio da je I. C., kojega je inače poznavao, mrtav pa ga je čak i pozdravio da bi, kada mu se približio, vidio da mladić visi obješen o drvo. Zgrožen je potrčao do obližnjeg salaša Josipa Barića koji ondje drži konje i sve mu ispričao pa je Josip pozvao policiju koja je u blizini tragala za nestalim mladićem.

Jedan od policajaca koji je među prvima došao na mjesto pronalaska mladićeva tijela kaže da su dopodne pretraživali područje s druge strane pruge od Starih Mikanovaca prema Vođincima i da su upravo namjeravali početi pregledavati područje južno od pruge, gdje je i pronađeno tijelo. Susjedi za tinejdžera kažu da je bio miran i dobar dečko i ni po čemu se nije moglo naslutiti da bi mogao počiniti ovako što. Mladićev prijatelj koji ga je zadnji put vidio u četvrtak ujutro na stanici kada su išli u školu u Vinkovce kaže da na njemu nije vidio ništa čudno i da je s djevojkom bio u dobrim odnosima pa je iznenađen onim što je pročitao na Facebooku u oproštajnom pismu.

Tragači iz Zagreba, Like...
Pripadnici HGSS-a Vinkovaca i Osijeka, kojima su se pridružili tragači iz Ogulina, Zagreba, Karlovca i Gospića sa četiri psa tragača tragali su neprestano do danas malo prije podneva, kada je obustavljena potraga. Pregledali su cijelo područje zapadno od Starih Mikanovaca gdje je lociran posljednji signal mobitela i u dva dana i jednu noć s policajcima i lovcima u potrazi je sudjelovalo ukupno 250 do 300 ljudi.

Komentara 22

Avatar Ivica6
Ivica6
13:55 29.11.2009.

Pokoj vječni daj mu, gospodine. Šteta, mali.

NO
nostradamus
17:50 29.11.2009.

Tako tužno. Što mora prolaziti kroz glavu jednoj takvoj mladoj osobi da se odluči dignuti ruku na sebe? Roditelji su danas toliko zaokupljeni poslom, preživljavanjem, da ne stignu više niti obraćati pažnju na to što se dešava sa njihovom djecom. Počivaj u miru, drago dijete.

KI
kiseljali
13:50 29.11.2009.

ja ti opraštam, R.I.P.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije