Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUČNI DETALJI

Tina Katanić: Ne sjećam se seksa, bila sam u alkoholiziranom stanju

Tina Katanić
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
26.01.2017.
u 11:42

Svi četvero konzumirali smo više vrsta alkohola, rekla je manekenka

Poznata manekenka Tina Katanić u iskazu pred tužiteljima rekla je da se ne sjeća seksa s dvojicom mladića 2014. godine jer je bila u alkoholiziranom stanju, pišu 24 sata.

Katanić je prijavila trojicu mladića nakon što su u javnost krajem svibnja i početkom lipnja iscurile dvije eksplicitne snimke nje i dvojice mladića J. L. i D. Z., a Odvjetništvo je podnijelo optužnicu protiv Domagoja R. (24) za neovlašteno snimanje i distribuciju tih snimki.

Tina kaže da sad samo želi da sve sporne snimke budu izbrisane s interneta. Dok se Domagoj R. u istrazi branio šutnjom, u odgovoru na optužnicu ustvrdio je da ne postoji nijedan konkretan dokaz koji je može potvrditi. Da je imao namjeru objaviti snimku, kaže, pustio bi ih sve te da su one puštene s mobitela J. M.

– Da je Tini zaista bilo loše i da se ničega nije sjećala, ne bi iduće jutro otišla s nama na kavu i pozvala nas na ručak – tvrdi Domagoj.

– Kritične zgode početkom 2014. godine nazvao me Domagoj R. (24). Kad sam se našla s njim, bio je u društvu s J. L. i D. Z. Svi četvero konzumirali smo više vrsta alkohola. Što se točno dogodilo, ne sjećam se jer sam bila u alkoholiziranom stanju – rekla je popularna Tina.

Cijeli članak možete pročitati ovdje.

>> Tina Katanić otkrila koju glazbu sluša privatno

>> Pogledajte koju su foru Tini Katanić podvalili Marko Tolja i Davor Jurkotić

Komentara 37

IV
ivololapecaroš
14:23 26.01.2017.

javna je tajna da postoji još 15 sličnih snimki koje dokazuju da ste se redovno "družili"

EL
EldersRealm
14:20 26.01.2017.

Za sta ih je prijavila, ako se nicega ne sjeca? Ima li toksikoloski nalaz koji ce potvrditi da li je dobila ruffiese? Ili nalaz pokazuje neke druge droge, pa Tina bas i nije voljna pokazati ga?

Avatar zong
zong
15:05 26.01.2017.

Najbolje od svega je to što te uratke više niti dragi Bog neće skloniti sa neta... Tako će jednog lijepoga dana, kada ih bude imala i Tinina djeca imati priliku gledati maminu glumački uradak... Ali vjerujem da kroz karakter i kroz inteligenciju mamu to i neće smetati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije