Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čistila nastambu

Timariteljica u kritičnom stanju nakon napada lavova, ugrizli joj glavu i vrat

An ambulance is seen leaving the Shoalhaven Zoo, where a worker was wounded in a lion attack, in Nowra
Foto: STRINGER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
29.05.2020.
u 09:35

Timariteljica je prevezena u bolnicu u Sydeyu te je, kako je priopćila policija, bila u kritičnom, ali stabilnom stanju

Timariteljica Zoološkog vrta u Australiji u kritičnom je stanju nakon što su je u petak napala dva lava dok im je čistila nastambu. 

Lavovi su 35-godišnjakinju ugrizli za glavu i za vrat u saveznoj državi New South Wales u zoološkom vrtu Shoalhaven, oko 160 kilometara udaljenom od Sydneya.

Hitna pomoć pozvana je oko 10:30 sati po lokalnom vremenu, potvrdila je policija. Kada je hitna pomoć stigla, timariteljica je bila izvan svijesti u nastambi s lavovima te ju je trebalo što prije od tamo izvući i prevesti u bolnicu, piše CNN.

Zdravstvena djelatnica Faye Stockmen rekla kako je to bilo "jedno od najstrašnijih iskustava" njezine karijere. 

"Morali smo ući u lavlji brlog", rekla je i dodala: "Ovo je jedan od najgorih poslova koje sam iskusila". 

Timariteljica je prevezena u bolnicu u Sydneyu te je, kako je priopćila policija, bila u kritičnom, ali stabilnom stanju. 

Zoološki vrt za vrijeme incidenta nije bilo otvoren za javnost jer je zbog COVID-19 zatvoren već nekoliko tjedana. Uprava još nije komentirala slučaj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije