Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIJELO U ZAMRZIVAČU

Policija: Škrinja se još nije otopila, utvrđujemo identitet

Policija o tijelu u zamrzivaču
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/5
17.02.2019.
u 13:33

Smatra se kako je riječ o nestaloj ženskoj osobi rođenoj 1977. godine, a čiji je nestanak prijavljen 16. kolovoza 2005. godine, iako nije viđena od 2000./2001. godine te se sumnja na kazneno djelo ubojstva, no identitet, vrijeme i uzrok smrti tek se treba utvrditi.

U prostorijama PU međimurske održana je konferencija za medije vezano za slučaj pronalska leša ženske osobe u zamrzivaču obiteljske kuće u Novoj cesti u mjestu Palovec.

Iz policije su rekli kako je tijelo prevezeno na odjel patologije županijske bolnice Čakovec gdje će se obaviti obdukcija tijela.

Smatra se kako je riječ o nestaloj ženskoj osobi rođenoj 1977. godine, a čiji je nestanak prijavljen 16. kolovoza 2005. godine, iako nije viđena od 2000./2001. godine te se sumnja na kazneno djelo ubojstva, no identitet, vrijeme i uzrok smrti tek se treba utvrditi. 

Video: Pavlovec - Kuća u kojoj je u zamrzivaču pronađeno tijelo

Teško je reći je li tijelo bilo premještano, a sve ostale detalje, poput onih je li tijelo pronađeno u komadu ili raskomadano, iz policije nisu htjeli otkriti jer su te informacije bitne za daljnju istragu i ne bi se u ovom trenu trebale otkriti javnosti, rečeno je na konferenciji za medije. 

Od datuma saznanja da je osoba nestala, obavljene su opsežne krimanlističke radnje u svrhu traženja nestale osobe, napomenuli su iz PU međimurske i potvrdili kako je od dvoje jučer privedenih na razgovor, 45-godišnjakinja, sestra nestale Jasmine Dominić, zadržana je u svojstvu osumnjičenice, a o njenom iskazu, eventualnom priznanju počinjenja kaznenog djela i sl, ovisi hoće li biti uskoro puštena na slobodu. 

Evo što su rekli susjedi...

Nalazi obdukcije i više informacija trebali bi biti poznati sutra.

Komentara 16

VL
Vlack99
15:01 17.02.2019.

5 godina nisu prijavili njen nestanak,a policiji to nije sumnjivo,nisu ni bili u kuci..izvrstan posao

Avatar Marko
Marko
13:48 17.02.2019.

Odakle onda strašan smrad,ako se škrinja nije otopila?

IP
info_punkt
16:32 17.02.2019.

to se smrzavalo 18 godina, pa će sad trebati bar godinu dana da se odmrzne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije