Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon opsežne potrage

Tijelo utopljenika pronašli na desnoj obali Save

Potraga za nestalim u Savi
Foto: Ivica Galović/Pixsell
1/5
17.08.2018.
u 14:28

Utopljenik je pronađen na desnoj obali rijeke Save kod Grebnica u Bosni i Hercegovini, čije su nadležne službe preuzele očevid i identifikaciju

Tijelo Stjepana Čelića (56) iz Gundinaca, koji je u nedjelju, 12. kolovoza ispao iz čamca u rijeku Savu kod Slavonskog Šamca, pronađeno je nakon tri dana potrage.

Utopljenik je pronađen na desnoj obali rijeke Save kod Grebnica u Bosni i Hercegovini, čije su nadležne službe preuzele očevid i identifikaciju. U bolnici u Orašju obavljeno je prepoznavanje kojim je utvrđeno kako je doista riječ o nestaloj osobi. 

U opsežnoj potrazi sudjelovali su pripadnici HGSS-a iz Slavonskog Broda i Požege. Podsjetimo, petorica muškaraca plovila su čamcem iz kojeg su iskočili kada je u njega počela prodirati voda. Četvorica su uspjela isplivati na obalu, dok je Čelić, na žalost, nestao  u mutnoj rijeci.

Ključne riječi

Komentara 1

RI
rightside
15:30 17.08.2018.

koliko se u javnosti moglo procitat, potraga je bila vec ranije prekinuta, tako da ne pricate gluposti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije