Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUGA RESA

Tijelo umirovljenog branitelja nađeno u Mrežnici

mirko tušek
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
25.03.2010.
u 19:50

Nestanak Mirka Tušeka prijavljen je prije tri dana, a beživotno tijelo pronađeno je kilometar nizvodno od grada.

Beživotno tijelo Mirka Tušeka iz Duge Rese, umirovljenog hrvatskog branitelja, pronađeno je u vodi Mrežnice danas oko 16.30 sati, kilometar nizvodno od grada. Njegov nestanak prijavljen je prije tri dana.

- Bio je ranjen u Oluji. U posljednjih pet godina mu se vidno pogoršavalo psihičko stanje, no nitko u obitelji nije očekivao ovakav ishod. Bio je nezadovoljan što nije imao snage u rukama, te nije mogao ništa raditi. Nije pio, niti nigdje odlazio. Uglavnom se zadržavao u kući i dvorištu. No, tijekom posljednjih pet godina vidljivo je tonuo - rekao je ožalošćeni rođak za 24 sata te dodao kako je Mirko imao suprugu i sina te snahu i malog unuka. Prije dva dana je izašao van, zaključao kuću i više se nije vratio.

 

 

Komentara 6

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
14:54 26.03.2010.

. ..Na odašiljaču HT-a u ZasadBREGU oko Kranja(Čakovec) pronađena BOOMBica a SSLLov€nci YoYoš NISU SKINULI HARAČ TJ.VINJETICE a\"naša\"-JadranKa\"Kosor hoće da daruje PaPahoru dio NAŠE NDH\". ..E MALO MORGEN JadranKa\". ..VINCEK ADMIRAL-BRANIMIR GLAVAŠ. ..

OB
-obrisani-
20:37 25.03.2010.

Jedan manje na jaslama poreznih obveznika!

NI
nick55
15:49 26.03.2010.

istina_boli-ti si IDIOT!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije