Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mučna priča

Tijelo muškarca 8 godina bilo u stanu, poznanici i susjedi mu uzimali novac i poštu

Ilustracija
Foto: SEBASTIAN WILLNOW/DPA/PIXSELL
31.10.2019.
u 16:23

Uzrok smrti dosad se nije mogao razjasniti, ali je isključeno da je ubijen. Osim muškarca u stanu je pronađen i njegov mrtav pas

Osam godina stajalo je tijelo 59-godišnjaka u stanu blizu Münstera u Njemačkoj, a tek nedavno otkrila ga je policija prilikom evakuacije.

Da priča bude mučnija, istrage su otkrile da su mrtvog čovjeka iskorištavali poznanici koji su podignuli novac s njegovog bankovnog računa, a neki su susjedi uzimali i njegovu poštu, piše Fenix. Jučer je policija pretresla više stanova, tijekom čega su pronašli dokaze, a protiv nekoliko osoba pokrenut je postupak zbog prijevare i kršenja tajnosti dopisivanja.

Obdukcija je pokala da je muškarac vjerojatno preminuo 2011./2012. godine, a od tada do danas samo je jedan susjed prijavio nestanak, no sve donedavno ništa se po tom pitanju nije dogodilo.

Uzrok smrti dosad se nije mogao razjasniti, ali je isključeno da je ubijen. Osim muškarca u stanu je pronađen i njegov mrtav pas.

VIDEO Tučnjava u autobusu:

Ključne riječi

Komentara 1

ZO
Zooltan
20:17 31.10.2019.

Toga ima i u našim gradovima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije