Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČAN KRAJ

Tijelo Josipa Pernara pronađeno u automobilu na dnu rijeke Kupe

josip pernar
Zdravko Bičak/VLM
10.05.2010.
u 16:56

Pernar se prije nekoliko godina iz Slovenije odlučio vratiti u rodni Ozalj. Kao i u Ljubljani, gdje je dugo živio, odlučio se baviti alternativnom medicinom pa je bio poznat i po nadimku "ozaljski kostolomac".

Tijelo Josipa Pernara (55), čiji je nestanak prijavljen 8. ožujka, pronađeno je jučer u Kupi. Policiji je pristigla dojava građana da se u Kupi nedaleko od Ilovca, pokraj Ozlja, nalazi automobil. Nakon toga angažirani su policijski ronioci. Na dnu rijeke, dvjestotinjak metara od mjesta gdje cesta prelazi preko pruge, u smjeru Kamanja, nađen je Pernarov audi A6 tamnozelene boje slovenskih registracija LJ 95-8PJ.

Nakon što je tijelo izvučeno iz vode naložena je obdukcija, a provest će se i policijska istraga o uzrocima nesreće. No, najvjerojatnije je da je Pernar u zavoju izletio s kolnika i pao u Kupu, koja teče neposredno uz cestu. Taj dio prometnice već otprije je poznat po čestim prometnim nesrećama, pa čak i sličnim smrtnim stradavanjima nakon izlijetanja u Kupu.

Pernar se prije nekoliko godina iz Slovenije odlučio vratiti u rodni Ozalj. Kao i u Ljubljani, gdje je dugo živio, odlučio se baviti alternativnom medicinom pa je bio poznat i po nadimku "ozaljski kostolomac". Tvrdio je da u ozaljskom kraju raste većina biljaka koje koristi za spravljanje ljekovitih napitka i masti. Imao je niz pacijenata iz Hrvatske, ali i iz susjednih zemalja. Nestanak J. Pernara prijavio je njegov sin nakon što mu se otac nije pojavio u Ljubljani, kako su se bili dogovorili.

Ključne riječi

Komentara 1

MB
mbrajkovic
18:00 15.05.2010.

Za pokojnog Kostolomca nije ni cudo kako je zavrsio ,posto se nije trijeznio ni kad je ustao ,a cudim se i policiji sto ne kontrolira malo vise vozace koji vole pogedat dno case ili flase.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije