Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šimonović u Sudanu
Povratak na članak

Tijela na ulici leže danima jer se svi boje za svoje živote

Šimonović je boravio u Jubu, glavom gradu države Južni Sudan, donoseći preporuke Ban Ki-moona koji poziva obje strane u sukobu da obustave neprijateljstvo i uključe se u pregovaračke procese

Komentari 3

KA
kafka
11:26 03.02.2014.

Južni se Sudan odvojio od muslimanski dominantne vlade Sudana. Sada ratuju među sobom. Igre močnika se nastavljaju.

VL
Avatar DonLon
DonLon
10:40 02.02.2014.

Jucer su trazili od Crvenog Kriza da napusti Sudan. Nisam siguran, ali mislim kako im sada vise nitko nije ostao za pruzanje pomoci.

VL
IS
Iskra1
14:32 02.02.2014.

Simonovic u krizni Sudan s narukvicom i praznim depovima. Znao je da ce se djecica ustrcati oko novog lica. Gdje su bonboncici, granola bars itd...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.