Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najmanje tri osobe

Tijekom rekonstrukcije Zagrebačke ceste pronađene ljudske kosti!

kosti (1)
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/5
26.09.2013.
u 17:19

Policija je obavila očevid, osigurava lokaciju pronalaska, a ekshumacije su najavljene za 1. listopada

Kosti najmanje triju osoba pronađene su u srijedu prilikom radova na rekonstrukciji Zagrebačke ceste u Sisku.

Kosti koje su pronađene na na maloj dubini, oko pola metra, vrlo vjerojatno potječu iz razdoblja 2. svjetskog rata. Prema svemu sudeći, riječ je o ubijenima nakon 1945. godine, s obzirom na to da su 2007. godine nedaleko od ove lokacije pronađeni ostaci ubijenih pripadnika vojnih formacija tadašnje NDH.

Policija je obavila očevid, osigurava lokaciju pronalaska, a ekshumacije su najavljene za 1. listopada.

>> Škola strave: Pronašli kosti dječaka nestalih prije 50 godina!

Ključne riječi

Komentara 1

BE
BeroII
19:19 19.08.2017.

Pa kako "ubijeni nakon '45. ? Pa tada je rat već završio. Tada su postojali samo ratni zarobljenici i izbjeglice. Pa nisu valjda naši "oslobodioci" nekoga ubili? Ma sigurno nisu, oni su "cvijeće naše revolucije". Osim toga, tu je ipak bila partija koja je sve to nadzirala i najstrože kažnjavala i krađu jedne jabuke iz voćnjaka a kamo li ubojstvo. Dobro, vjerojatno nisu baš strogo nadzirali ubojstva Hrvata, ali to im je promaklo samo stotinjak tisuća puta. Ajmo drugovi, okupimo se u Sisku, predvođeni drugom stipom i ostalim drugovima, pa protestirajmo protiv tih kostura što su se baš sada imali tamo pojaviti. To je sigurno podmetanje desnice i HDZ-a. Ubijte te leševe još jadnom, da im više nikada ne padne na pamet ovako se nenajavljeno pojaviti na površini. A treba suditi i radnicima koji su vršili iskopavanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije