Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident

Tijekom intervencije vatrogasce gađali kamenjem, jednog pogodili u glavu

Vatrogasci
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
14.04.2020.
u 10:46

Požar na površini od 25 četvornih metara ugasili su pripadnici DVD-a Pribislavec i JVP-a Čakovec, na koje je nepoznati počinitelj ili više njih bacao kamenje.

Tijekom gašenja požara u romskom naselju napadnuti su vatrogasci u Pribislavcu. U petak oko 20.30 sati u Čakovečkoj ulici izbio je manji požar na obližnjem smetlištu.

Požar na površini od 25 četvornih metara ugasili su pripadnici DVD-a Pribislavec i JVP-a Čakovec, na koje je nepoznati počinitelj ili više njih bacao kamenje. Jedan je vatrogasac pogođen kamenom u glavu, u kacigu, i naknadno je zatražio liječničku pomoć u Županijskoj bolnici Čakovec, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen. Oštećeno je vatrogasno vozilo DVD-a Pribislavec u vlasništvu Općine Pribislavec.

Visina nastale materijalne štete utvrdit će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva.

- Kriminalistička istraživanja se nastavljaju kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja, odnosno otkrio počinitelj - kažu u PU međimurskoj.

Komentara 8

MA
matan91
10:56 14.04.2020.

cigani-da se ne lažemo

Avatar Anonimus.
Anonimus.
12:18 14.04.2020.

Kamenovat će i policiju, i oni su si u zadnje vrijeme previše dopustili, prije nisu smjeli ni blizu tim naseljima.

BO
Bonaparte
11:46 14.04.2020.

Cigani,zakaj se to nesmije reći ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije