Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stanje u prometu

HAK upozorava: Danas pojačan promet na većini cesta i graničnih prijelaza

Foto: Robert Anic/PIXSELL
01.09.2019.
u 10:56

Na GP Gunja zabrana je prometa za teretna vozila i autobuse zbog nestabilnosti mosta.

Na autocesti A1 na naplatama Lučko i Demerje nema dužih čekanja, no tijekom dana očekuje se pojačan promet na većini cesta u smjeru mora i obrnuto prema unutrašnjosti, u priobalju, kao i na većini graničnih prijelaza., izvijestio je u nedjelju Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na DC3 u mjestu Hrastje, a vozi se obilazno lokalnim cestama i autocestom A4 Goričan-Zagreb.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u središnjoj Hrvatskoj, a ima je i na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Ivanja Reka i Novska.

Na graničnim prijelazima čekanja su do 30 minuta. GP Dvor i Vitaljina otvoreni su samo za promet putnika i osobnih vozila. Na GP Gunja zabrana je prometa za teretna vozila i autobuse (zbog nestabilnosti mosta).

Od ponedjeljka 2. rujna nastavljaju se radovi na GP Goričan. Tranzitni teretni promet preusmjerit će se preko čvora Goričan i dalje obilaznim pravcem na stari GP Goričan (obilazni pravac: čvor Goričan-ŽC2026-DC3-stari GP Goričan). Radovi će trajati do 15. studenoga. 

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije