Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željeznička nesreća

Tihomir Orešković uputio brzojav sućuti Angeli Merkel

Tihomir Orešković
Jurica Galoić/Pixsell
09.02.2016.
u 14:27

"U ime Vlade Republike Hrvatske i svoje osobno, upućujem Vama, cijelom njemačkom narodu, a posebno obiteljima tragično poginulih izraze duboke i iskrene sućuti", napisao je Orešković.

Predsjednik Vlade Tihomir Orešković uputio brzojav sućuti njemačkoj kancelarki Angeli Merkel u povodu teške željezničke nesreće nedaleko Münchena.

"Poštovana gospođo kancelarko, s velikom sam žalošću upravo primio vijest o teškoj željezničkoj nesreći koja se jutros dogodila nedaleko od Münchena. U ime Vlade Republike Hrvatske i svoje osobno, upućujem Vama, cijelom njemačkom narodu, a posebno obiteljima tragično poginulih izraze duboke i iskrene sućuti. 

Ozlijeđenima u nesreći želim što brži oporavak," stoji u brzojavu predsjednika Vlade Tihomira Oreškovića. 

>>Najmanje 8 poginulo, 150 ozlijeđenih u sudaru vlakova: 'Ovo je veliki šok'

Komentara 10

Avatar croatxl
croatxl
15:42 09.02.2016.

Ja mislim dabi bilo prikladnije da je ona tebi uputila saucesce,kako mozes biti premijer a nesmie se oglasit o stanju u drzavi

LA
Lavica7
15:14 09.02.2016.

Lost in space!

Avatar mama mia
mama mia
14:56 09.02.2016.

U suglasnosti s precjednicom ili bez suglasnosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije