Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA DAN DUBROVAČKIH BRANITELJA

Thompsonov menadžer potvrdio: Dogovori oko velikog koncerta na Stradunu su u tijeku

Foto: Miranda Cikotic/Pixsell
1/3
27.08.2019.
u 16:57

- Oni su zainteresirani za koncert i mi bismo također voljeli da do toga dođe - rekao je Thompsonov menadžer Denis Pletikosa

Nakon što je dubrovački gradonačelnik Mato Franković najavio da grad planira organizirati koncert Marka Perkovića Thompsona na Stradunu te tako ispuniti želju braniteljskih udruga, pjevačev menadžer potvrdio je da su dogovori u tijeku.

- Mogu vam potvrditi da su u tijeku pregovori za nastup u Dubrovniku. Oni su zainteresirani za koncert i mi bismo također voljeli da do toga dođe - rekao je Thompsonov menadžer Denis Pletikosa za Dubrovački dnevnik

Koncert bi se trebao održati 6. prosinca, na Dan dubrovačkih branitelja, a Pletikosa je otkrio da se o tome pregovara već neko vrijeme. Nije otkrio na čiju inicijativu su pokrenuti dogovori za koncert u Dubrovniku, ali su pojedini članovi dubrovačkih braniteljskih udruga putem društvenih mreža objavili kako su upravo oni inicijatori ovog koncerta te da je upravo njima, za vrijeme druženja, Thompson dao potvrdu o nastupu na Stradunu.

Komentara 24

BO
borcanac
19:10 27.08.2019.

E moj Trica Koliko vas nemoze spavt od straha na stihove: U ZAAAGORI NA IZVORU RJEKE CIKOLEEEE🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

DU
Deleted user
19:26 27.08.2019.

Čim se dogovore i čim bude izvjesno da će se Koncert održati, mi, sin, snaha i unučad odmah rezerviramo let od Frankfurta za Dubrovnik. Tri generacije - a ova najmlađa zna točnu istinu o Domovinskom ratu, o srbijanskoj agresiji na Hrvatsku i masovnim pokoljima nad Hrvatima. Njima nikakvi mediji i nikakva vlast neće nikada moći "propisati" kako moraju mislit. Nikada se oni neće htjeti natjecati u tom ljudskom licemjerju, laži i krivotvorenje i istine i povijesti.

JA
jasenko11
17:22 27.08.2019.

Krešimir Macan je glavni pregovarač.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije