Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večeras koncert

Thompson predvodio kolonu bajkera od Čavoglava do Knina

Thompson predvodio bajkere od Čavoglava do Knina
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/12
05.08.2015.
u 18:32

Proslava 20. obljetnice Oluje u Kninu završit će Thompsonovim koncertom

Proslava 20. obljetnice Oluje u Kninu traje od jutra, a nastavit će se do kasnih noćnih sati.

Nakon posjeta državnog vrha i svečanog obilježavanja program se nastavio i tijekom popodneva, a završit će koncertom Marka Perkovića Thompsona i prijatelja na nogometnom stadionu NK Dinara.

Kako je dogovoreno, ove godine će se proslava iz Čavoglava preseliti u Knin pa je poznati pjevač predvodio kolonu bajkera od Čavoglava do Knina.

>> Grabar-Kitarović održala govor uz ovacije: Slavimo pobjedu kojom je slomljena kičma velikosrpskoj politici Miloševića

Komentara 61

AN
Androniko
18:45 05.08.2015.

Poznato je da u velikim defileima motorista policija obično dozvoli vožnju bez kacige uz uvjete da je vožnja minimalna brzina i da je pratnja policije prisutna!

ZI
ziviodrugtito
20:43 05.08.2015.

Doveli su na nacionalnu festu lika kojem je zabranjeno pjevati u svim civiliziranim zemljama radi propagiranja ustastva. Strava.

DU
Deleted user
18:40 05.08.2015.

Čudom se ne mogu načuditi da Ranko Ostojić još mu nije "pricvrljio" kaznu za vožnju motorom bez kacige!? To ga izgledno čeka idući tjedan... Mogu lopovi pljačkati hotele usred turističke sezone, za to ne haju previše, ali kad je Marko u pitanju - e to je veliki prekršaj i zaslužuje da se "utefteri". Takvi su esdipi kadrovi, kad su već u mrskoj im Hrvatskoj - onda posegnu za "vaspitnim merama".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije