Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslava Oluje
Povratak na članak

Thompson otkazao koncert na Krbavskom polju, Milinović: Na volju mu!

Thompson je sinoć objavio da koncert iduće godine seli u Čavoglave te je opovrgavao da naplaćuje nastup za proslavu Oluje

Komentari 23

Avatar Vucibatina
Vucibatina
18:05 10.07.2019.

Koja je razlika između starih i novih HDZ-ovaca ?

VL
TM
trade_mark
16:07 10.07.2019.

kae marko, nije ti milinović ponudio dovoljno love pa sad ko fol iz protesta ideš pjevat džabe u čaoglave? to je ok, bar nećeš morat plaćat porez ak pjevaš za badava.

VL
ŠE
šeka
14:33 10.07.2019.

a kaj sad idem se od jada napiti a baš sam si mislil iti tam.ha,ha,ha.

VL
DV
dvorskaluda
18:00 10.07.2019.

Eto, Perkovića da čuva službenice u nekom Centru za socijalnu skrb. Svi će ga slušat i gledat, zaboravit će po što su uopće došli.

VL
Avatar Croatino
Croatino
14:00 10.07.2019.

Koncert sa Thompsonom bi se trebao organizirati pod pokroviteljstvom RH, svake godine u razlicitmim gradovima Hrvatske, koji to zele, uz uzlaznice od recimo 20 kuna, Svi prihodi sa ulaznica, pica ili suvenira bi nakon toga trebali dati zrtvama domovinskog rata.a. Kome se ne ide na koncert, ko nevoli Thompsona, ne mora dolazit, nek slavi negdje drugdje ili u miru zapali svijecu. A kome se ne slavi na taj dan, neka ode u Srbiju sa Pupovcem i zali za velikom Srbijom

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.