Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oslobođena u Oluji

Thompson na Dan pobjede nastupa u Glini

Thompson
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
16.05.2018.
u 13:56

Tradicionalni program povodom Dana domovinske zahvalnosti održava se u Kninu, no od lani se jedan dio programa održava na drugim mjestima

Ovogodišnji koncert Thompsona povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te proslave 23. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja održat će se u Glini, nakon što se lani po prvi puta održao u Slunju.

Tradicionalni program povodom Dana domovinske zahvalnosti održava se u Kninu, no od lani se jedan dio programa održava na drugim mjestima.

Nakon Slunja, 5. kolovoza 2018. to će biti u Glini kada se očekuje i veliki koncert Marka Perkovića Thompsona, najavio je to sisačko-moslavački župan Ivo Žinić.

Glina je oslobođena u akciji Oluja.

Thompson
1/16
Ključne riječi

Komentara 34

DU
Deleted user
14:21 16.05.2018.

gdje thompson tu i hrvati....

PO
pozornik66
15:18 16.05.2018.

Svi u Glinu na dan pobjede 🇭🇷🇭🇷🇭🇷

MA
Marko1337
15:46 16.05.2018.

Thompson je simbol hrvatskog domoljublja, ponosa na svoj narod. Thompson je noćna mora komunjarske gamadi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije