Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNA OSOBA OZLIJEĐENA

Težak sudar ZET-ovog autobusa i auta: 'Čuo se udarac, a onda sam vidio bus zabijen u zgradu'

24sata
25.10.2020.
u 07:32

Ozlijeđena osoba hitno je prevežena u KBC Sestre milosrdnice

Jedna osoba je ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila na Kvaternikovom trgu, a u kojoj su sudjelovali ZET-ov autobus i osobni automobil. Policija je dojavu o nesreći primila oko 21:40, a ozlijeđena osoba hitno je prevežena u KBC Sestre milosrdnice. Nije poznata težina ozljeda.

- Vidio sam kako bus kreće sa stanice te sam odmah potom čuo udarac. Isprva nisam vidio auto već je sljedeći prizor bio bus u zgradi. Oštećen mu je prednji desni kraj, a autu smrskan prtljažnik. Vozač autobusa je bio pod šokom - ispričao je svjedok nesreće za 24sata.

Ključne riječi

Komentara 3

LI
liliZG
10:21 26.10.2020.

autu smrskan prtljažnik, a zetovac u šoku jer nije mogao vjerovati da se jedan mali auto usudio zakočiti ispred njega...

RO
rola
08:37 25.10.2020.

Zaposlen preko veze 365?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije