Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slunjska brda

Silovit sudar: Kamion se prevrnuo na auto - jedna osoba poginula, a dvije teško ozlijeđene

Sudar kamiona i automobila kod Cerovca Vukmaničkog
01.09.2019.
u 21:18

Od siline udarca kamion se prevrnuo i pao na automobil te je pritom poginuo vozač auta dok su putnik te vozač tegljača teško ozlijeđeni.

Vozač osobnog automobila smrtno je stradao u nedjelju navečer u sudaru s kamionom s prikolicom na državnoj cesti D-1 u Cerovcu Vukmaničkom kod Karlovca, a dvije su osobe tom prilikom ozlijeđene, doznaje se iz karlovačkog Centra 192.

Prema prvim informacijama, preminuli vozač je hrvatski državljanin, a ozlijeđeni su i putnik iz osobnog vozila i vozač kamiona koji su prevezeni u bolnicu.

 

Sudar se dogodio u 19.25 sati na usponu Slunjska Brda te je promet tom dionicom bio u prekidu. Vozila je policija preusmjeravala obilazno na Logoriste-Ladvenjak- Cerovac Vukmanicki.

Nesretnog vozača automobila izvlačili su vatrogasci, a unatoč brzoj intervenciji, nije mu bilo spasa. Iako se još ne zna kako je došlo do nesreće, neki očevici govore da je tegljač u jednom trenutku “teturao” odnosno ljuljao se po cesti, no to nisu provjerene informacije, piše Radio Mrežnica. Inače, tegljač je prevozio tetrapake mlijeka koji su se rasuli uz cestu.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Dumen
Dumen
23:20 01.09.2019.

Cesta je kriva

MA
matan91
22:54 01.09.2019.

Zašto tegljač nije na autocesti? Spavate li mirno lupeži političari?

DU
Deleted user
22:25 01.09.2019.

SMS-anje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije