Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE MOŽE BEZ PUCNJAVE

Teško ozlijeđen 36-godišnjak u Splitu usljed aktiviranja pirotehnike

petarde
Borna Filić/PIXSELL
01.01.2021.
u 09:41

Uzlaud je i splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara u čestitci upozorio kako mnogi u Hrvatskoj ovu Novu godinu dočekuju u šatorima i vozilima pa bi zbog njih bilo lijepo suzdržati se od pucnjave i vatrenog slavlja

Iako su dalmatinski gradovi novce namijenjene novogodišnjim vatrometima donirali Petrinji, Sisku i ostalim uneserećenim mjestima, pirotehnike u najdužoj noći nije nedostajalo. Bez vatrometa neki očito ne mogu pa su privatne rakete obojile nebo, pucalo se na sve strane i uzlaud je i splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara u čestitci upozorio kako mnogi u Hrvatskoj ovu Novu godinu dočekuju u šatorima i vozilima pa bi zbog njih bilo lijepo suzdržati se od pucnjave i vatrenog slavlja.

Kao i svake godine, bilo je i ozlijeđenih. Policija je informirala kako je usljed aktiviranja pirotehnike ozlijeđen 36-godišnjak. Pružena mu je liječnička pomoć u splitskoj bolnici i konstatirana teška tjelesna ozljeda šake te je hospitaliziran.

Također, oko 3 sata u Splitu je došlo do požara na parkiranom osobnom automobilu koje je u potpunosti izgorilo, a požar je djelomično zahvatio još jedno parkirano vozilo. Na mjestu događaja tijekom jutra izvršiti će se očevid.

Ključne riječi

Komentara 5

ZA
zagrebzm
10:16 01.01.2021.

Kripl.

FR
franjo2
11:31 01.01.2021.

Da je pravde sve troškove lječenja bi snosio ozljeđeni jer je se svjesno unatoč upozorenju doveo u tu situaciju.

VI
vidum
10:35 01.01.2021.

Očekuje se očitovanje pravobraniteljice za djecu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije