Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća kod Pleternice

Teško ozlijeđen mladić: Nakon prvog udarca, auto je letio 50 metara

nesreća u Resniku
Foto: pozega.eu
1/4
16.09.2019.
u 06:55

Iz smrskanog automobila unesrećenog su izvlačili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Požeško-slavonske županije

Teška prometna nesreća dogodila se sinoć oko 22 sata u Resniku kraj Pleternice, a u kojoj je ozlijeđen mladić star oko 20 godina, piše pozega.eu.

Iz smrskanog automobila unesrećenog su izvlačili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Požeško-slavonske županije, a do dolaska liječničkog tima mladiću je priskočila u pomoć mještanka Resnika ispred čije se kuće dogodila prometna nesreća.

– Jaukao je od bolova. Susjeda ga je stavila u bočni položaj i izvukla mu je jezik da se ne uguši. Pogledajte, motor od auta mu je doslovno završio u krilu – prepričavaju mještani.

Foto: pozega.eu

Oni pojašnjavaju kako se mladić Seatom kretao iz Pleternice prema Buku kada je iz neutvrđenih razloga prvo udario u jedan kućni prilaz. Nakon toga je letio zrakom više od 50 metara i zabio se u drugi.

Komentara 4

CR
Crafter
08:22 16.09.2019.

Zašto sad ne piše SEAT letio 50m kao u slučaju BMW-a

MO
modovisisajteMaraschino
08:13 16.09.2019.

Uzrok? Vozio 50 po ograničenju, a kućni prilaz je velikom brzinom udario u njega.... Živ je, ako nije ostao invalid valjda mu je ovo dobra škola

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije