Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKORO ODLAZE
Povratak na članak

Teško je sjetiti se u čemu su se slagali: Svijet nakon Merkel i Trumpa

Hoće li nakon ponizne i mudre Angele Merkel CDU i Njemačku preuzeti kontroverzni Friedrich Merz, kojega opisuju i kao "njemačkog Donalda Trumpa"

Komentari 19

IV
IvanSplit
19:09 13.01.2021.

Trump je jedan Americki domoljub. Uce u povjest to je neminovno. Iza sebe ima 75 miliona glasaca. A ovdje neka olos naziva narod ruljom. Nije Trump za razliku od garavog Obame,pravio rat u Libiji a zatim u Siriji. Zajedno sa prijateljin Sirije. .Ubili Gadafija,pa izbjeglice preplavile Europu. Zatim u Siriji medutim tamo je Rikavela Rusi ih naucili pameti i sad samo histerija. Tako su u Ukraini,pravili nered nije im smetalo zbacit legalno izabranu vlast sa oruzjem u ruci u ime demokracije.Bidenu,to nije smetalo mislija doc na Krim. E moj Bidenu sad gledaj. Ne smeta mu ni krada palez na Americkim ulican divljastvo. cjelu god. Koliko je bilo tamo poginulih.. A to sto je sa Kinom uveo carine pa kinezi ne daju u njihovoj zemlji da rade strane kompanije ili neki uvoz u kinu. Napravio dobre odnose sa Rusijom i S Korejom. Neki bi ratovali razni nacionalisti u stvarnosti su lizaci Joine zadnjice.

VL
SI
SimITam
19:52 13.01.2021.

Merkelica dočekala da prođe Trumpovo vrijeme a korona i migracije dočekale da prođe Merkeličino vrijeme.

VL
AA
AAAAAA
18:48 13.01.2021.

Idiot tomislav - gospodin predsjednik Trump će možda privremeno i otići, ali kad se vrati, a vratiti će se, tada ćeš bježati kao tvoji četnici zečevi u Oluji!

VL
SL
slavenZadravec
08:01 14.01.2021.

Za nas izvan Amerike je bitno da se što prije ponište Trumpove sulude međunarodne odluke poput istupanja iz pariškog sporazuma.

VL
MO
montello
19:14 13.01.2021.

bolje i on i ona i orban ivučić i onaj brazilski iputin svijet je otišao udesno

VL
BE
belototo
18:49 13.01.2021.

Gospođa i zdrav razum s jedne strane, seljačina i narančasti nacist sa druge. U kakvom vremenu živimo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.