Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAKAZAO SUSTAV

Teško bolesnoj ženi nisu stigli nalazi jer nema dovoljno poštara

Poštar
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
12.01.2019.
u 22:35

Nakon što je danima čekala dostavu pošte koja joj je trebala uručiti nalaz i snimke pretraga, teško bolesna Istrianka sama se zaputila u Rijeku po njih

Nakon što je danima čekala dostavu pošte koja joj je trebala uručiti nalaz i snimke pretraga, teško bolesna Istrianka sama se zaputila u Rijeku po njih, prenosi Glas Istre.

Naime, nalazi koje je oboljela žena čekala, poslani su 30. prosinca iz poliklinke u Rijeci, a s obzirom na to da je od toga prošlo više od deset dana, postavlja se pitanje gdje su završili sporni nalazi. Teško bolesna žena kojoj je svaki potraćeni dan itekakva prijetnja za život, svakodnevno je zvala polikliniku, no sestra joj je stalno ponavljala kako je nalaz poslan 30. prosinca i da je to sve što znaju.

- Moja kćerka je teško bolesna, a nalaz koji je poslan iz Rijeke i s kojim hitno treba na operaciju u Zagreb još uvijek nije došao na našu adresu. Iz riječke poliklinike su nam potvrdili da je poslan još 30. prosinca 2018., ali u pulskoj pošti su rekli da jednostavno nemaju dovoljno poštara i da zbog toga pošiljka kasni - rekao je otac oboljele, Ilija Guberina.

Najzanimljivije od svega je što su u pošti rekli kako pošiljka kasni jer nemaju dovoljan kapacitet poštara. Kako više nije mogla čekati, sama se zaputila u Rijeku po nalaz i snimke, kako bi kasnije mogla nastaviti za Zagreb na operaciju. 

>>Pogledajte video: Opljačkana pošta u Zagrebu

Ključne riječi

Komentara 26

Avatar dzambo
dzambo
22:52 12.01.2019.

Nema radnika...huh...pa kak ce biti kad je ''jos jedno'' zanimanje koje je samo ''usluga'' a ne proizvodnja I samim tim slab je osobni dohodak I nima postara…..prodajne cijene u Rvackoj su na nivou Zapada al nikako ''da stigne'' I taj osobni dohodak….13.000...15.000 Kuna cisto za pocetak da se stignu ''cijene''....kad je ''zapad nek je zapad'' u punom smislu...

IP
ivo.pivo
02:56 13.01.2019.

Prije 10 godina su postari imali dobre place, sad su im place iste al rade 3 put vise posla, ne vidim u cemu je problem.

Avatar __MAX__
__MAX__
23:05 12.01.2019.

Uskoro dolaze Pakistanci, Afganistanci i Afrikanci. Oni se lako mogu poducitiu toj vrsti posla. Tako hoce vlasnik HR uz potporu HDZa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije