Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEČNIK ODBACIO OPTUŽBE

Teške optužbe protiv estetskog kirurga: 'Kao da me mesar rezao. Iz rane je počela curiti sukrvica i gnoj'

Ela Jerković
YouTube Screenshot
15.10.2020.
u 12:46

Pacijentice koju su se požalile dobivale su odgovor kako nastali problemi nisu do kirurga već do njih samih. Govorio im je, kako one tvrde, da imaju širok prsni koš ili prirodnu asimetriju. Neke od njih ispričale su kako im je nudio ponovne operacije i vraćao novac, no sa svojeg privatnog računa.

Influencerica i youtuberica Ela Jerković nedavno je javno progovorila o katastrofalnoj estetskoj operaciji grudi, što je izazvalo reakcije brojnih drugih žena koje su prošle kroz slično traumatično iskustvo kod istog kirurga koji je pak odbacio njihove optužbe. 

– Tuširam se i vidim nešto mi tvrdo stoji između prsa, u sredini, samo prema grkljanu - ispričala je jedna od žena za Provjereno dok je druga kazala kako je ona imala 50 šavova "kao da me mesar rezao"

Treća pacijentica je kazala da je, nakon što joj je iz rane počela curiti sukrvica i gnoj, mjesec dana hodala sa samo jednim implantatom i ručnikom na drugoj strani grudnjaka. Kako bi popravila štetu, prošla je kroz pet operacija, a u toj petoj uništen joj je živac dojke te je ne osjeća ni dandanas. 

Pacijentice koju su se požalile dobivale su odgovor kako nastali problemi nisu do kirurga već do njih samih. Govorio im je, kako one tvrde, da imaju širok prsni koš ili prirodnu asimetriju. Neke od njih ispričale su kako im je nudio ponovne operacije i vraćao novac, no sa svojeg privatnog računa. 

Spomenuti kirurg odbacio je optužbe. On je kazao za emisiju Provjereno da je u svojoj 20-godišnjoj karijeri izveo više od 500 operacija grudi i da je možda jedan posto reklamacija te da ne zna kako ga je ovo snašlo. 

Smatra kako tu ima i subjektivnih i objektivnih razloga te dodaje da ima žena s nerealnim očekivanjima.

– Znači, do jučer si kirurg, a danas si monstrum, ubojica i, ne znam, mesar – kaže doktor i daje svoje viđenje cijele situacije: – Nešto je pogrešna procjena, nešto je ispalo onako kako sam ne želiš, a nešto je ispalo realno, što nije moja krivica.

On tvrdi kako je stanje nakon operacije uvijek bolje nego prije nje, čak i u slučaju Ele Jerković koja je na tu temu objavila i video na društvenim mrežama te upozorila na osjetljiv sadržaj zbog prikaza operacije i krvi. 

 

– Gospođica je imala asimetrične grudi, ja imam, naravno, te slike i maksimalno sam pokušao to približiti jer ona ne samo da je imala asimetrične grudi nego je i lijeva dojka bila položena dosta ispod pazuha – tvrdi liječnik.
 

Komentara 8

TA
Tarica1912
15:26 15.10.2020.

A koji klinac idete na plastičnu😄

EO
EO
15:14 15.10.2020.

Super su mi te silikonske ženskice kad do kraja skinu šminku - onda ostaje samo groblje silikona.

IM
Immanuell
15:36 15.10.2020.

Režeš se da bi postao netko drugi........ Druga stvar ako je nešto stvarno ružno, neprihvatljivo........ Danas se režu ne da poprave nešto, nego da budu nekakav vamp....... Pogledajte Chloe Kardashian danas, a pogledate je prije prvog zahvata........ Nijednom djelićem nene podsjeća više na sebe, izgleda kao plastična Barbie......... Ona je išla kod najboljih estetičara, a ove što se žale nađu lika koji je jeftiniji o očekuju iste rezultate....... Morgen, dame. Kol'ko para, tol'ko muzike. Curi gnoj i sukrvica, a? Vrlo ženstveno i nadasve privlačno svakom muškarcu.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije