Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA TERENU VATROGASCI I HITNA

Ozlijeđeno više osoba: Teška prometna nesreća u zagrebačkoj Dubravi, tramvajski promet u prekidu

Prometna nesreća u Dubravi
Foto: Hana Ivković Šimičić
1/18
09.06.2022.
u 18:48

Prema prvim informacijama Policijske uprave zagrebačke, u prometnoj nesreći sudjelovala su tri osobna automobila, a ozlijeđene su dvije osobe

Teška prometna nesreća dogodila se u zagrebačkoj Dubravi danas oko 18:15 sati, a policija, vatrogasci i Hitna su na terenu. Nesreća se dogodila u Kapucinskoj ulici, na istom mjestu kao i prije nekoliko tjedana. 

Prema prvim informacijama Policijske uprave zagrebačke, u prometnoj nesreći sudjelovala su tri osobna automobila, a ozlijeđene su dvije osobe. Iz policije, naime, napominju da su službenici još uvijek na terenu te kako će više informacija biti poznato uskoro. 

Vatrogasci su, također, naveli da je ozlijeđeno više osoba, a jednu od njih su oslobodili iz automobila. Interveniralo je, kako su dodali, osam vatrogasaca s dva vozila. 

Zbog prometne nesreće, tramvaji linija 4, 7 i 11 prometuju skraćeno do Dubrave. 

Prometna nesreća u Dubravi
1/13

- Tramvaji linija 4, 7 i 11 prometuju skraćeno do okretišta Dubrave zbog prometne nezgode. Tramvajski promet između Dubrave i Dupca je obustavljen - izvijestio je Holding centar. 

Okolnosti nesreće još uvijek nisu poznate, a više se detalja očekuje uskoro. 

Ključne riječi

Komentara 32

ZJ
Zjako
18:55 09.06.2022.

Kad policija nesmije da zaustavi trenirke u cipelima. Divljaju i pljate pa opet divljaju pa se malo razbacaju po nogostupu, pa opet pljate pa opet po gasu.

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
19:15 09.06.2022.

BMW se opet oteo kontroli, po prirodi ubzavaju i krše prometne propise, teško ih je vozit…

NE
neberemed
19:06 09.06.2022.

iz opanka u cipelu i bmw

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije