Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMET SE PREUSMJERAVA

Teška prometna nesreća u Zadru, sudarili se automobil i motorist, ima ozlijeđenih

Teška prometna nesreća u Zadru
Foto: Frane Šarić
1/3
10.12.2020.
u 12:00

Policija i vatrogasci su na terenu. Promet se preusmjerava.

Teška prometna u centru Zadra oko 11 sati. U sudaru automobila i motorista ima ozlijeđenih. Policija i vatrogasci su na terenu. Promet se preusmjerava.

– U 11.17 na obali Kralja Tomislava u Zadru dogodila se prometna nesreća sudarom motocikla i osobnog automobila. Motociklist je prevezen vozilom hitne medicinske pomoći u opću zadarsku bolnicu, a o njegovu stanju i samom događaju izvijestit ćemo nakon dovršetka očevida – rekla nam je Sonja Šimurina iz zadarske policije.

Uskoro opširnije...

VIDEO: Prometna nesreća u središtu Zadra

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije