Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Turnju

Teška prometna nesreća: U sudaru kombija i osobnog auta poginuo muškarac

Nesreća kod Karlovca
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
10.11.2020.
u 16:49

Na mjestu događaja provodi se očevid, a promet se navedenom dionicom ceste odvija naizmjenično

Danas, u 12.40 sati na DC-08 u mjestu Turanj dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

- Prema prvim rezultatima očevida sumnja se da je do prometne nesreće  došlo tako da se 72-godišnji vozač osobnog automobila zadarskih registarskih oznaka kretao iz pravca Zadra prema Biograda te iz sada neutvrđenih razloga  prešao na suprotnu prometnu traku i udario u kombi vozilo koprivničkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 64-godišnjak krećući se iz suprotnog smjera.

U prometnoj nesreći na mjestu događaja preminuo je 72-godišnji vozač osobnog automobila. Vozaču i 55-godišnjem putniku u kombi vozilu pružena je liječnička pomoć te su im konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Tijekom očevida  od 12.45 do 15.15 sati, promet se na spomenutoj dionici ceste odvijao naizmjenično jednim prometnim trakom.
Nadležno  državno odvjetništvo u Zadru naložilo je provođenje obdukcije, a poduzimaju se i druge dokazne radnje i izvidi radi utvrđivanja okolnosti nastanka prometne nesreće - istakla je Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije