Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA POTRAGA

Sudionik prometne nesreće u Šibeniku u kojoj je poginula jedna osoba nestao s lica mjesta

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/5
30.11.2020.
u 09:16

Zamjenik županijskog državnog odvjetnika obratit će se javnosti po završetku očevida

U nesreći na cesti D-8 u ponedjeljak ujutro jedan čovjek je preminuo, a dvoje je ozlijeđenih. Nakon stravičnog sudara HGSS javlja da su u potrazi za još jednim sudionikom nesreće. 

Javljeno je da je u vozilu bila četvrta osoba koju policija i vatrogasci nisu uspjeli pronaći. Na terenu je HGSS Stanica Šibenik sa petnaestak ljudi, vatrogasci i policija u potrazi za nestalom osobom.

– Vjerujemo da je osoba nakon doživljenog šoka otišla u nepoznatom smjeru – javlja HGSS.

1/5

Podsjetimo, u jutrošnjoj prometnoj nesreći na cesti D-8, nedaleko od skretanja za Jadriju nadomak Šibenika, jedna osoba smrtno je stradala, a dvije su ozlijeđene.

Očevidom na mjestu događaja rukovodi zamjenik županijskog državnog odvjetnika iz Šibenika koji će po završetku i utvrđivanju svih okolnosti iznijeti priopćenje

Zbog prometne nesreće od 8.12 sati zatvorena je državna cesta D8, a promet je preusmjeren na državnu cestu D27 Gaćeleze – Benkovac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije