Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILI U BOLNICI

Teška prometna nesreća u Pisarovini: Izletjeli s ceste, pri čemu se vozilo prevrnulo

24sata
08.03.2021.
u 15:42

Nesreća se dogodila danas oko 13:20.

Zbog teške prometne nesreće u Pisarovini, dvoje ljudi završilo je u KBC Sestara milosrdnice. Zagrebačka policija potvrdila je da je vozačica automobila izletjela je s ceste, pri čemu se vozilo prevrnulo te su završili na krovu u kanalu kod hotela Jo Lame. 

Naveli su za 24sata kako je u automobilu najvjerojatnije bilo i mlađe dijete. 

- Sletjela je s ceste i auto je završio na krovu. Izašla je sama van s djetetom i otrčala do kafića. Bila je u šoku - ispričala je čitateljica i dodala: - Dolazila sam iz smjera Zagreba. Prizor je bio užasan, zapravo su dobro i prošli. Žena je s djetetom stajala ispred kafića i zatim ih je odvela Hitna pomoć 

Uzrok nesreće još nije poznat. U tijeku je policijski očevid. 
 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:56 08.03.2021.

Nije pazila Cura a mozda malo i prebrzo vozila -- A prevrtanje je uslijedilo kad je pogodila Stup od Struje Pradnji dio nije mogo dalje zadnji se dize i od stupa se sve prevrce u kanal ..AMEN tako slika govorivori sad nek Policija dokaze danije tako... poz svima malo usporite duze cete zivjet !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije