Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
marčana – barban

Teška prometna nesreća u Istri: Poginule dvije osobe

prometna (1)
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/3
18.01.2011.
u 22:19

Prema prvim informacijama, poginuli su Golfom izlazili sa sporedne ceste za Hrboke na glavnu prometnicu Barban - Pula. Nisu stali kod znaka stop.

Idriz A. (53) i Arben A. (19) iz Rovinjskog Sela poginuli su u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak oko 20 sati na cesti Marčana – Barban kod skretanja za Hrboke.

Kako je izvijestila policija, još nije utvrđeno tko je od dvojice poginulih upravljao Golfom. Vozač se nije, izlazeći sa sporedne ceste za Hrboke na glavnu prometnicu Barban-Pula, zaustavio na znak stop nego je produžio ravno u smjeru Frkeča. Tada je na Golf silovito naletio Audi A4 za čijim je upravljačem bio Franko K. (33) iz Sankovića. On, doznajemo, nije ozlijeđen.

>>U izravnom sudaru na cesti Rovinj-Sošići jedna osoba smrtno stradala

Od siline udara Golf je sletio s kolnika, a iz njega su ispala oba putnika.

Za vrijeme policijskog očevida cesta D 66 Marčana – Barban bila je zatvorena, a prilično gusta magla otežavala je promet.

Službenici PU istarske izuzeli su tragove koji bi im trebali pomoći utvrditi tko je od dvojice poginulih bio za upravljačem.

Komentara 3

AN
AnaB1982
09:42 19.01.2011.

sućut obitelji poginulima a večernjakovcima potpis pod sliku O strahotama sudara svjedoči izgled Golfa u kojemu su bili poginuli ipak treba ići pod sliku gdje je Golf, a ne Audi

OB
-obrisani-
10:41 19.01.2011.

u 09:42h Kenny je napisao/la: a večernjakovcima potpis pod sliku O strahotama sudara svjedoči izgled Golfa u kojemu su bili poginuli ipak treba ići pod sliku gdje je Golf, a ne Audi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ cinjenica je... da VL voli samo dobraa imena automobila...U stvari jako sam zacudjen cinjenicom da su imenovali \"Golf\"... obicno bi pisalo... Sudar s Audijem A4 i malog putnickog vozila.... ~~~~~~~~~~~~~~~~~ steta na izgubljenim zivotima.... sucut obitelji poginulih

AN
AnaB1982
12:54 19.01.2011.

čestitam, ispravili ste potpis pod fotku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije