Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u blizini Nove Gradiške

Vozač poginuo na mjestu nesreće: Vozio 100 km/h iznad ograničenja, zabio se u stup pa u ogradu

Zapolje: U prometnoj nesreći poginuo vozač mercedesa
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/9
18.04.2021.
u 15:06

Više naselja na tom području ostalo je bez električne struje i telefonskih veza zbog udara u stup

U blizini Nove Gradiške, u Zapolju danas oko 13 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba, 31-godišnji muškarac.

Kako 24sata neslužbeno doznaju, muškarac je vozio brzinom oko 150 km/h po cesti na kojoj je ograničenje brzine 50 km/h. Kotačima je zahvatio travnatu bankinu s desne strane ceste, sletio na kolni ulaz, potom se nastavio kretati pješačkom stazom. Nakon 50 metara je prednjim dijelom vozila udario u drveni električni stup te vožnju nastavio stazom i udario u ogradu obiteljske kuće. Vozilo se zanijelo, prevrnulo, i stražnjim dijelom vratilo na cestu. Prednji dio vozila ostao je u odvodnom kanalu. 

VIDEO Zapolje: U prometnoj nesreći poginuo vozač

Zbog prevelike brzine vozač je, kako neslužbeno doznaju, izletio iz vozila i na mjestu poginuo. Više naselja na tom području ostalo je bez električne struje i telefonskih veza zbog udara u stup.

 

 

Komentara 18

NO
nolimits930
18:08 18.04.2021.

eto budaletine !

DE
DeGogi
18:17 18.04.2021.

Barem će rodbina moći pokupiti staro željezo.

Avatar zlatko.djalog
zlatko.djalog
17:33 18.04.2021.

Velika brzina u naseljenom mjestu-jedna budala manje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije