Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD NOVIGRADA

Teška prometna nesreća: Sudar četiri vozila, ozlijeđeno deset osoba

Policija
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
18.08.2019.
u 19:53

Cesta Novigrad-Buje je zbog očevida zatvorena za promet koji se odvija obilazno.

Čak deset osoba ozlijeđeno je u teškoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju oko 17 sati dogodila na cesti Novigrad- Buje, a u kojoj su sudjelovala četiri vozila, izvijestila je istarska policija.   

"U nesreći je ozlijeđeno deset putnika, od kojih je šest prevezeno u pulsku Opću bolnicu a četvero je na Hitnoj pomoći u Umagu. O kakvim se ozljedama radi još nije poznato, no ni jedna osoba nije životno ugrožena", izjavila je glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović. 

Prema raspoloživim informacijama, u nesreći su se sudarila dva vozila talijanskih registarskih oznaka, te po jedno njemačkih i hrvatskih registarskih oznaka.

 Uzroci nesreće se još utvrđuju, no neslužbeno se doznaje kako su se iz još neutvrđenih razloga frontalno sudarila dva vozila, na koje su kasnije naletjela još dva.

 Cesta Novigrad-Buje je zbog očevida zatvorena za promet koji se odvija obilazno.

Ključne riječi

Komentara 30

RI
riise
20:27 18.08.2019.

Uvijek je loše kada netko strada ili nedaj Bože pogine u prometnoj nesreći. Šteta je naravno i imovine...Iako danas ima nekoliko puta više automobila nego prije 40-50 godina, automobili su kvalitetniji i sigurniji ,policija danas radi puno bolje, i niz još drugih stvari, iz medija se ne stječe dojam da je danas manje pogiunulih na cestama nego prije...već upravo suprotno...Statistike o tome vode se od 1966.g....A godina s najviše poginulih u prometu bila je 1979.g. kada je poginulo 1605 ljudi u prometnim nesrećama...tijekom 1980-tih ta je brojka varirala ali nikad nije bila ispod 1000 poginulih...Danas je ta brojka više od tri puta manja iako je i to previše....Ljudski život je nešto najvrednije i svi , a posebno oni kojima je to poziv, moraju sve činiti da ga maksimalno zaštitimo.

EU
EURUSD
22:26 18.08.2019.

Ovo za ZG tablice istina, to je strasno sto oni rade po cestama, stalno pretjecu,, ponasaju se ko ubojice na cesti.... ne znam mozda imaju licence to kill, kao James Bond...

Avatar elkomandante
elkomandante
06:38 19.08.2019.

A samo četri osobna vozila ?????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije