Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG BRZINE

Teška prometna nesreća kod Slunja: Jedna osoba u životnoj opasnosti

Ilustracija
Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell
15.08.2019.
u 15:54

Prema informacijama iz policije, nesreću je skrivio 35-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine koji je automobilom slovenskih registarskih oznaka vozio prebrzo.

U Donjem Nikšiću kod Slunja sinoć oko 23 sata došlo je do teške prometne nesreće.

U sudaru dva automobila na na Državnoj cesti D-1 jedna je osoba zadobila ozljede opasne po život, dok su ostali prošli s lakšim ozljedama, javlja KAportal.

Prema informacijama iz policije, nesreću je skrivio 35-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine koji je automobilom slovenskih registarskih oznaka vozio prebrzo.

– Usred neprilagođene brzine, u zavoju je prešao na prometnu traku namijenjenu prometu vozila iz suprotnog smjera, pa udario u osobni automobil hrvatskih registarskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljala 35-godišnja državljanka Hrvatske - kazali su iz policije.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Dumen
Dumen
02:20 16.08.2019.

Poslije poskupljenja kazni drastično se smanjio broj teških nesreća na RH cestama .

DH
dalibor.hren
20:09 15.08.2019.

Slovenac Suljo! Ima li potvrdu obiteljskog ili plemenskog liječnika?

MX
Mister X
02:06 16.08.2019.

Kakio smo sigurni sa "novim zakonom" da če kažnjavati masivno nevuine garantirano one koji nisu i neče nikada nešto tako napraviti i to je u biti istina . Zato je taj zakon pljačka nevinih.... Ovdje je prića novinara i onihih koji nisu mjerili brzinu ( bez dokaza samo uobičajena predpostavka za statistiku ) da je "brzina krivac" .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije