Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRETJECAO KAMION

Nesreća kod Gradiške: 'Sve je bilo puno krvi, cijeli auto'

Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/2
22.05.2019.
u 15:49

Policija će protiv 19-godišnjeg vozača podnijeti prekršajnu prijavu i izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu

Pet osoba ozlijeđeno je u stravičnoj prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak oko 19.30 sati dogodila na državnoj cesti D-51 u Baćin Dolu nedaleko od Nove Gradiške. Nesreću je uzrokovao 19-godišnji vozač osobnog automobila požeške registracije koji je pretjecao kamion ispred sebe, ne primijetivši pritom da mu iz suprotnog smjera dolazi drugi automobil novogradiške registracije kojim je upravljao 59-godišnjak.

U nesreći je 19-godišnji vozač zadobio teške tjelesne ozljede, dok su 19-godišnja i dvije 18-godišnje putnice te 59-godišnji vozač drugog automobila lakše ozlijeđeni. Policija će protiv 19-godišnjeg vozača podnijeti prekršajnu prijavu i izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

- Moj brat je vozio kamion kojeg je vozač crvenog automobila pokušao preteći, ali nije primijetio da mu iz suprotnog smjera dolazi sivi automobil. Nije stigao na vrijeme reagirati i sudarili su se - rekao je čitatelj za 24 sata.

Brat vozača kamiona je za 24 sata uprizorio detalje s mjesta nesreće.

- Sve je bilo puno krvi, cijeli auto. Moj brat je odmah izašao iz kamiona i počeo je pružati prvu pomoć. Vozač crvenog automobila je izašao iz auta i pao je u naručje mom bratu i rekao mu: 'Drži me, ne osjećam noge'. Na mjesto nesreće došla je i mama mladog vozača i rekla kako on ima samo 19 godina i da je prije dva tjedna položio vozački - rekao je brat.

Komentara 1

TO
toljaga22
18:07 22.05.2019.

prekršajno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije