Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prebrza vožnja

Teška nesreća: Uhićen mladić koji je naletio na pješakinju u Konavlima

Prometna nesreća
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
04.12.2019.
u 11:13

Vozač je uhićen i uz kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom doveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske

Zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom uhićen je 23-godišnji vozač koji je u utorak u Konavlima zbog prebrze vožnje naletio na 78-godišnju pješakinju koja je cestu prelazila izvan obilježenog pješačkog prijelaza, a poginula je na mjestu nesreće.

Dubrovačko-neretvanska policija u srijedu je izvijestila kako je očevidom utvrđeno da je nesreću oko 15,20 sati u mjestu Popovići u Konavlima izazvao 23-godišnji vozač automobila dubrovačkih registracija, kojim je zbog brzine neprimjerene uvjetima i stanju kolnika u kočenju naletio na 78-godišnjakinju. Ona je u tom trenutku kolnik navedene ceste prelazila izvan obilježenog pješačkog prijelaza, a od posljedica udara poginula je na mjestu nesreće.

Za vrijeme trajanja očevida, kojim je rukovodila zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Dubrovniku, promet na ovom dijelu državne ceste bio je u potpunosti zatvoren te je normaliziran u 17,45 sati.

Vozač je uhićen i uz kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom doveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
11:59 04.12.2019.

Nekako mi miriše da je mali u HDZ-u, nisam zloban ali zadnjih dana samo molim Boga da me HDZ-ovac ne pokupi na zebri da mu odštetu ne bih morao plaćati, eto samo to.

DU
Deleted user
13:23 04.12.2019.

Pa eto - ako će ti biti bolje - neka te pokosi netko kome nećeš morati plaćati odštetu. To bi sigurno bilo veliko zadovoljstvom tom patološkom egu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije