Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastavlja se Crni niz na cestama

Teška nesreća u Zagorju: Autom pretjecao, pa izravno udario u teretno vozilo i poginuo

Nesreća kod Karlovca
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
01.07.2021.
u 08:34

Vozač osobnog vozila umro je od zadobivenih ozljeda, dok vozač teretnog vozila nije ozlijeđen

Vozač osobnog automobila poginuo je noćas na brzoj cesti od Zlatar Bistrice prema Poznanovcu kada se nakon pretjecanja nije vratio u svoj prometni trak nego je izravno udario u teretno vozilo, doznaje se u četvrtak u krapinsko-zagorskoj Policijskoj upravi (PU).

Glasnogovornik PU krapinsko-zagorske Zoran Lončar izjavio je za Hinu da se prometna nesreće dogodila oko ponoći, kada se vozač osobnog vozila, prilikom pretjecanje, nije vratio u svoju prometnu traku nego je izravno udario u teretno vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smjera.

Vozač osobnog vozila umro je od zadobivenih ozljeda, dok vozač teretnog vozila nije ozlijeđen.

Ključne riječi

Komentara 1

PL
posten_lopov
09:53 01.07.2021.

Nece vise, garantiram.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije