Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMET OTEŽAN

Teška nesreća u tunelu Mala Kapela, vozač se zabio u zid i preminuo

Ilustracija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
14.02.2020.
u 17:00

Zbog prometne nesreće a na autocesti A1 u tunelu Mala Kapela u smjeru Dubrovnika promet se vodi jednom prometnom trakom. Vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h - priopćili su iz HAK-a.

U teškoj prometnoj nesreći u tunelu Mala Kapela koja se dogodila oko 15 sati poginuo je vozač automobila koji se, iz još nepoznatog razloga, zabio u betonski zid tunela, potvrdila je PU ličko-senjska.

- Prolazio sam tunelom i vidio hitnu, vatrogasce i policiju. Kada sam prošao pokraj njih imao sam šta za vidjeti, cijelog prednjeg dijela automobila nema, sve do vozačevog mjesta je smrskano - rekao je šokirani svjedok za 24sata.

- Zbog prometne nesreće a na autocesti A1 u tunelu Mala Kapela u smjeru Dubrovnika promet se vodi jednom prometnom trakom.Vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h. Molimo korisnike za strpljenje - priopćili su iz HAK-a.

Podsjetimo, u sličnoj nesreći prije tri tjedna je poginuo 22-godišnji mladić iz Zagreba koji se zabio u zid tunela Sveti Rok te na mjestu ostao mrtav.

 

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kapunjohan
17:58 14.02.2020.

Ne znam što je uzrok nesreće i moje saučešće njegovoj familiji ali obćenito se u tunelima ne poštuju propisi o brzini a sve se vidi na nadzornim kamerama i trebalo bi urediti tako da se kršiteljima pošalju kazne direktno iz te nadzorne točke. Možda bi se trebalo i smanjiti brzinu na 80 km. Inače bilo bi moguće cijelu cestu nadzirati i preko vremena ulaza i izlaza i u primjeru nedozvoljeno visokog prosjeka za računati puno višu cestarinu ili automatski globu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije