Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvoje ozlijeđeno

Mercedes sletio u potok: Poginuli vozač (27) i suvozačica (17)

Mercedes
Foto: Admir Sinani/ePodravina.hr
19.05.2017.
u 09:23

Od glasnogovornika PU koprivničko-križevačke Dražena Laljeka doznajemo kako su u nesreći poginuli 27-godišnji vozač Mercedesa i 17-godišnjakinja koja je sjedila na suvozačkom mjestu.

Dvije su osobe poginule, a dvije zadobile tjelesne ozljede jutros u Križevcima nakon izlijetanja automobila s ceste u potok, priopćila je križevačka policija.

Osobni automobil sletio je u Zagrebačkoj ulici u potok "Koruška“ u 2.05 sati. Od glasnogovornika PU koprivničko-križevačke Dražena Laljeka doznajemo kako su u nesreći poginuli 27-godišnji vozač Mercedesa i 17-godišnjakinja koja je sjedila na suvozačkom mjestu. 

Portal ePodravina doznaje da je vozač iz Carevdara, a mlada vozačica iz naselja Pesek. 

Dvojica muškarca stara 49 i 46 godina, koja su sjedila na stražnjem sjedištu Mercedesa, u nesreći su lakše ozlijeđena te prevezena u koprivničku bolnicu.  

Komentara 4

Avatar javorko
javorko
07:41 19.05.2017.

ne razumjjem 60% vozaca nema pojma o pojmu o voznji,trebali bui na fakultet u trajanju od 5 godina ici,da bi bili spremni izadi na cestu,voze50/km na sat i opet poginu!!kako??

IB
ibiza
11:05 19.05.2017.

ljudi moji ,suvisno je st dodati tuzno ali sta je bilo u gri alkohol ili voznja ...

DO
dopizdilomi
10:46 19.05.2017.

Sletio u potok? Kako bi tek izgledao da je pao niz liticu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije