Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETIRI NESREĆE

Kod Karlovca pijani vozač skrivio smrt suputnika, u Dubrovniku stradao motociklist

Nesreća u Dubrovniku
Foto: Dubrovački dnevnik
1/2
14.05.2020.
u 08:47

Promet na Putu Pera Čingrije u Dubrovniku je obustavljen. Hitna pomoć, policija i JVP Dubrovački vatrogasci na mjestu su nesreće.

Jedna osoba je poginula, a jedna je ozlijeđena u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila nešto prije 7 sati u Dubrovniku. 

Promet ovim dijelom trenutačno je obustavljen. Hitna pomoć, policija i JVP Dubrovački vatrogasci na mjestu su nesreće, javlja Dubrovački dnevnik.

"Jutros oko 6.55 sati na Putu Pera Čingrije u Dubrovniku došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je sudjelovao motocikl dubrovačkih registarskih oznaka na kojem su se nalazile dvije osobe. U nesreći je smrtno stradala jedna osoba s motocikla, dok se drugoj pruža pomoć u dubrovačkoj bolnici. U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Dubrovniku, a promet na tom dijelu ceste potpuno je zatvoren", izvijestili su iz PU dubrovačko-neretvanske.

Pijan ubio suputnika kod Vojnića

Završena je istraga sinoćnje nesreće koja se dogodila oko 22 sata u Klokoču kod Vojnića u Karlovačkoj županiji, gdje je također smrtno stradala jedna osoba.

Vozač je prošao bez ozljeda, ali vozio je pod utjecajem alkohola, pa je zapravo u smrt odvezao suputnika kada je izgubio kontrolu nad vozilom i sletio u jarak uz cestu.

– Jučer u 22 sata na županijskoj cesti u mjestu Klokoč, općina Vojnić, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a jedna osoba teško je ozlijeđena. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 0,99 g/kg upravljao je 68-godišnjak te je zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad upravljačem vozila, sletio izvan kolnika preko odvodnog kanala i udario u stablo. U prometnoj nesreći smrtno je stradao 59-godišnji putnik iz vozila, a 34-godišnji putnik je teško ozlijeđen. Očevidom je utvrđeno i da se nitko u vozilu u trenutku prometne nesreće nije koristio sigurnosnim pojasom. Protiv 68-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljena kaznena prijava – pojasnili su iz PU karlovačke.

Prometna nesreća i na A1

Iz HAK-a su pozvali vozače na dodatan oprez zbog prometne nesreće koja se danas ujutro dogodila na autocesti A1 prije naplatne postaje Demerje u smjeru Zagreba. Zasad nema informacija o tome ima li ozlijeđenih osoba.

24 sata doznaje da se jedna nesreća tijekom noći dogodila i u zagrebačkoj Dubravi te je lakše ozlijeđena jedna osoba. Dva automobila sudarila su se na križanju Osječke i Branimirove ulice u Zagrebu.

Ključne riječi

Komentara 4

BO
boris
09:10 14.05.2020.

a Bože pomozi

VO
VolimNeVolim
19:04 14.05.2020.

U Dubrovniku zlatna mladež !

MI
microlion
09:42 14.05.2020.

Opet alkohol. Kad će se više ljudi opametiti, da se radi o njihovim životima, ako im kazne ništa ne znače?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije