Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduzimanje prednosti

Teška nesreća u blizini Kutjeva: Ozlijeđene četiri osobe, među njima i dijete

Foto: Požega.eu
1/3
08.10.2019.
u 19:06

Prema riječima očevidaca vozilo Hyundai je imalo namjeru skrenuti s glavne ceste na sporednu, prema Gradištu, kojom je radnjom oduzelo prednost prolaska Polu uslijed čega je došlo do izravnog sudara

Troje odraslih osoba i jedno dijete ozlijeđeni su u teškoj prometnoj nesreći koja se oko 16 sati dogodila u mjestu Bektež u blizini Kutjeva.

Nesreća se dogodila zbog oduzimanja prednosti prolaska na skretanju iz Bekteža prema Gradištu, prenosi Požega.eu.

Prema riječima očevidaca vozilo Hyundai je imalo namjeru skrenuti s glavne ceste na sporednu, prema Gradištu, kojom je radnjom oduzelo prednost prolaska Polu uslijed čega je došlo do izravnog sudara.

Foto: Požega.eu

U Polu se nalazio otac s 10-godišnjim djetetom, dok su u vozilu Hyundai bile dvije starije osobe.

Na mjesto nesreće ubrzo su došla vozila hitne pomoći, kao i članovi Javne vatrogasne postrojbe Požeško-slavonske županije, Dobrovoljno vatrogasnog društva Bektež i Kutjevo.

I noćas se oko tri sata dogodila prometna nesreće između Ašikovaca i Zarilca, u kojoj je mladić zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Komentara 1

BU
bugatti
22:04 08.10.2019.

Tamo nema prometa - kako su se našli ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije