Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija kod Pule

Teška nesreća: Tinejdžeri autom sletjeli s ceste, poginuo 17-godišnjak

nesreća noćna policija
Tomislav Miletić/PIXSELL
14.08.2019.
u 09:10

U nesreći su ozljede zadobili 18-godišnji vozač iz Pule i 17-godišnji suvozač iz Galižane koji su nakon pružene pomoći pušteni iz bolnice

Maloljetni putnik u automobilu, kojim je 19-godišnjak u noći na srijedu u Puli sletio s ceste i udario u stablo, umro je u bolnici od zadobivenih teških ozljeda, a lokalni portali navode kako je riječ o 17-godišnjaku.

Istarska policija navodi da se nesreća dogodila oko 1 sat u noći kada je 19-godišnjak Renaultom Clio pulskih registracija zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom te u zanošenju sletio s ceste.

Potom je automobilom, u kojemu su sjedila dvojica maloljetnika, udario u stablo.

Od teških ozljeda u pulskoj bolnici oko 2.30 sati umro je jedan od maloljetnika, dok su vozač i drugi maloljetni suvozač lakše ozlijeđeni.

Tijelo preminuloga po nalogu nadležnog odvjetnika bit će prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obavljanja obdukcije, kažu u policiji.

Najavljuju da će protiv 19-godišnjeg vozača podnijeti kaznenu prijavu u redovnom postupku.

Lokalni portali pišu da je poginuo 17-godišnji suvozač kojega su nakon nesreće iz vozila izvukli pulski vatrogasci. Navode i da su u nesreći lakše ozlijeđeni 19-godišnji vozač iz Pule i 17-godišnji suvozač iz Galižane, koji su nakon pružene liječničke pomoći pušteni iz bolnice.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dumen
Dumen
10:21 14.08.2019.

Vozač krivac se uvijek izvuče

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije